İnternetten Para Kazanma Siteleri - TOP 35 - Sanal Blog Arsivi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İnternetten Para Kazanma Siteleri - TOP 35

İnternetten para kazanmak için kaç makale var? Binlerce? Milyonlarca? Yeterli? Muhtemelen. Ama bir problem var. Bunların birçoğu sizi bir seminer, web semineri, eğitim oturumu ya da çevrimiçi milyoner olma yolunda başka bir yol için kaydolmaya ikna etmek için satış sahalarıdır.
Gerçekten kötü bir isim yapmak için online para veriyorlar. Ama online para kazanmak mümkün. Yani, tüm milyoner sahaları satan insanlar para kazanıyor, değil mi?

Ödenen Web Siteleri

Hadi devam edelim ve bu yoldan çekilelim. Alışveriş yapmak, anket almak veya ürünleri test etmek gibi çeşitli şeyler için size ödeme yapacak her türlü web sitesi vardır. Hayır, bunlardan herhangi birini tanıtmak için para almadım ve hayır, bu web siteleri milyoner yapmazlar, ancak ekstra para kazanmak için harikalar. Dolandırıcılığı bırakacağım.
İşte ödeme yapan bazı meşru web siteleri:
1.  Swagbucks - Swagbucks biraz ekstra para kazanmak için harika. Arama yapmak için arama motorlarını kullanmaktan para kazanmak için çeşitli şeyler yapabilirsiniz. Zengin olmayacaksın, ama birkaç dolar kazanacaksın. Öldürme zamanınız varsa, internette gezinmek yerine biraz para kazanabilirsiniz.
2. InboxDollars - InboxDollars Swagbucks'a benzer, anketler, alışverişler vb. Yapacaksınız, dolayısıyla geri dönüşünüzü en üst düzeye çıkarmak istiyorsanız, her iki web sitesine de üye olun. Ayrıca size (Swagbucks gibi) ödeme yapan bir arama motoru sunarlar ve sadece kaydolmak için 5 dolar alırsınız. Anket sitelerini listenin sonuna kadar listelemeye devam etmeyeceğim, ancak anket almak için ödeme almak istiyorsanız, GlobalTestMarket , E-Anket Anketleri ve Anket Kulübünü de kontrol edin.
- Proje Payday deneme teklifleri almak için ödeme alarak binlerce dolar kazanmış kişilerin referansları olan sitelerden biridir. Ben binlerce kazanacağını söylemiyorum, ama bu yasal ve bazı ekstra para kazanabilirsiniz. Ücretsiz bir deneme yapmak için size ödeme yaparak, ürünü beğendiğinizden ve satın aldığınızdan veya denemeyi iptal edip bunun için ücret almayı unutursunuz. Eğer ücret almadan önce takip edebilir ve iptal edebilirsiniz (eğer ürünü istemiyorsan), o zaman bu para kazanmak için harika bir site.
4. Kullanıcı Testi - Kullanıcı Testi, web sitelerini test etmek için 10 ABD doları öder. Bir test genellikle 15-20 dakika sürer. Amaç, bir web sitesi sahibinin, sitelerinde yeni olan birisini izlemesini ve gezinmeye çalışmasını sağlamaktır. Gerçek bir kullanıcı deneyimini izleyerek site sahibinin aldığı değer, bir ton değerindedir, ancak 10 ABD doları, kötü bir ödeme değildir.
5. Fiverr - Fiverr, insanların sunduğu bazı hizmetlere ihtiyaç duymanız halinde birkaç dolar kazanmak veya birkaç dolar harcamak için harika bir yerdir. Temel olarak, her şey 5 dolar. Ya 5 dolar ödersiniz ya da 5 dolar kazanırsınız. Onlara “konser” diyorlar. Hizmetlerinizi ancak istediğiniz gibi sunabilirsiniz. Sanat satıyorsanız ve her biri 5 dolarlık parça satıyorsanız, bu bir konser. Grafik tasarımcıysanız ve hizmetlerinizi 10 $ / saat için sunmak istiyorsanız, sadece 30 dakikalık bir konser verin. İki saatlik bir grafik tasarımına ihtiyaç duyuyorlarsa, dört konser satın alarak size 20 $ veya 10 $ / saat ödüyorlar.
6. IZEA - IZEA bir bloga ek olarak veya kendi başına çalışır. Blogunuza ödeme, tweet, fotoğraf çek ve video çek. Ödemeler çoğunlukla aşağıdakileri temel alır, bu nedenle tweet'lerinizle para kazanmak istiyorsanız, Twitter'ı takip etmeniz gerekir. Aynı şekilde, blog'larla para kazanmak istiyorsanız, önemli blog trafiğine ihtiyacınız olacaktır (aşağıdaki blogda daha fazla).

Serbest Yazma

Serbest yazı, çevrimiçi para kazanmanın en popüler yollarından biridir. Birçok başarılı serbest oyuncu, kelime başına bir dolara ortalama 50 sent kazanabilir. Bazıları iki kez kazanıyor!
Tabii ki, böyle başlamaz. Portföyünüzü ve özgeçmişinizi oluşturmalısınız, falan filan. Yazmakla ilgileniyorsanız, bunu biliyorsunuzdur. Yazmakla ilgilenmiyorsanız, bu yolda sadece para için seyahat etmenizi tavsiye etmem.
Sevdiğiniz şey buysa, kazanç ve zaman gerektirir, ancak çok karlı olabilir. Sevdiğin şey olduğunu varsayalım, onunla para kazanmaya çalışalım.
Tüm bu serbest yazı şirketlerine ulaşmaya başlamadan önce, bir web varlığınızın olması gerekir. Bir bloga ihtiyacınız var (alçakgönüllü blogcu görüşümde, elbette).
Ya da sadece online bir portföyünüz olabilir. Bir LinkedIn profili bile başlamak için çalışıyor. Başlamak için hazır olduğunuzda , daha iyi, daha hızlı ve daha ikna edici bir şekilde yazmanıza yardımcı olacak 150 kaynak .
Bu korkutucuysa, bu 50 kaynakla başlayın .
Şimdi hepinizin beklediği şey için; Para kazanmaya hazır olduğunuzda, buradan başlayabileceğiniz 10 web sitesi:
7.  Listverse - Listverse, kabul edilen her posta için 100 $ öder. Makale bir liste olmalı, en az 1.500 kelime olmalı ve en az 10 şey içermelidir. Bunun dışında onunla oldukça yaratıcı olabilirsiniz.
8. TopTenz - TopTenz kabul edilen her posta için 50 $ öder. Yine, makalenin bir liste biçiminde olması ve birkaç istisna dışında en az 1.500 kelime olması gerekir. Sık sık yayınlarlar, böylece kabul edilme şansınız oldukça yüksektir.
9. Bir Liste Apart - Bir Listede, kabul edilen her posta için 200 ABD doları öder. Listede ilk değiller, çünkü daha az makale yayınlamaya eğilimliler, yani kabul edilmek için daha küçük bir şansınız var demektir. Yukarıdaki ile aynı kurallar, en az 1.500 kelime.
10. Uluslararası Yaşam - Uluslararası Yaşam kabul edilen her posta için 75 $ ödüyor. Çoğunlukla ziyaret ettiğiniz ülkelerden seyahat deneyimleri arıyorlar. Bu site için, deneyimleriniz yazma yeteneğinizden daha fazladır.
11. FundsforWriters - FundsforWriters kabul edilen her posta için 50 $ ödüyor. Yazmak ve para kazanmakla ilgili makaleler arıyorlar. Sadece 500-600 kelime arasında makaleler kabul ediyorlar, ancak her bir kelimeyi saymanı istiyorlar.
12. Uxbooth - Uxbooth kabul edilen her posta için 100 $ öder. Makaleleri kabul etmek ve yayınlamak için dört ila sekiz hafta geçme eğilimindeler, bu yüzden bu parayı hızlı bir para üreticisi olarak görmeyin. Çok uzun zaman alıyorlar, çünkü sadece şaşırtıcı içeriği yayınlamak için editörlerle eşleştiriyorlar.
13. iWriter - iWriter kabul edilen her gönderi için 15 dolara kadar öder. Bu küçük görünebilir, ancak yukarıdakilerin çoğu kadar katı değildir ve yazdıklarınızı tam olarak seçmenize de izin verirler. İstediğiniz kadar çok veya az makale yazabilirsiniz.
14. Textbroker - Textbroker, 5 yıldızlı bir yazar iseniz, kelime başına beş sente kadar ödeme yapar. Kısa bir örnek makale göndererek başlayacaksınız ve büyük olasılıkla 3 yıldızlı bir yazar olarak başlayacaksınız, ancak daha fazla yazarak ve harika içerikler yazarak yolunuzu çalıştırabilirsiniz.
15. Matador Ağı - Matador Ağı, kabul edilen her posta için 60 $ 'a kadar ödeme yapar, ancak standart ödeme 20-25 $ arasındadır. Asgari kelime sayımına odaklanmıyorlar, ancak maksimum 1.500 kelime sayısına sahipler.
16. Penny Hoarder - Penny Hoarder, aldığınız sayfa görüntüleme sayısına bağlı olarak 800 $ 'a kadar (nadiren) ödeme yapar. Ödeme, 50.000 sayfa görüntüleme için 100 ABD dolarından başlıyor, bu nedenle bu, garanti edilen bir ödeme makalesi değil, ancak potansiyel olarak yüksek ödüllendirici olabilir.
Hiç şüphe yok ki serbest yazıyla para kazanabilirsiniz, ama bu bir süreç. Portföyünüzü ve yazma becerilerinizi oluşturmaya başladıktan sonra ciddi para kazanmaya başlayabilirsiniz. Eğer deneyimli bir yazar değilseniz, gerçekten biraz hamuru görmeye başlamadan önce biraz zaman ayırın.

Eşyalarını Sat

Çevrimiçi açık artırma fikri ortaya çıktığından beri, online satış piyasası yükselişe geçti. Birçoğu ilgileniyor, ancak nasıl başlayacağınızı bilmiyorsunuz. Hâlihazırda sattığınız şeyleri satıyorsanız veya bir mağaza gibi satıp satmıyorsanız, çevrimiçi satış yaparak para kazanmanın her türlü yolu vardır. Başlamadan önce, çevrimiçi bir şey sattığınızda birkaç genel ipucu:
  • PayPal hesabı alın.  Eğer bir yoksa PayPal hesabı, çevrimiçi iş yapıyoruz eğer bir tane almak isteyeceksiniz. Ödeme almak ve başkalarına ödeme yapmak için çevrimiçi işte standarttır.
  • İyi fotoğraflar çek.  Aşağıdaki seçeneklerden bazıları resmi gerçekten çekmenizi ve ürünü satmanızı gerektirmez, ancak bunu yapanlar için ürününüzü diğerlerinden ayıran net bir resim aldığınızdan emin olun. Çok fazla resim çekecek olursanız, resimlerinizi profesyonel hale getirebilmeniz için arka plan ve düzgün bir aydınlatma ile evinizde küçük bir “stüdyo benzeri” alan oluşturun. Ve elbette, iyi bir kamera da istersiniz.
  • Dürüst ol.   Kullanılmış ürünler satıyorsanız, her diş, çizik, leke vb. Hakkında dürüst olun. Bu, karşılaşabileceğiniz birçok sorunu azaltacak ve yorumlarınızı olumlu tutacaktır.
  • İyi iş çıkar.  Sade ve basit. İster küçük bir sitede satıyor olun ister online bir mağaza açıyor olun, müşteri hizmetiniz önemlidir. Bu olumlu yorumları almak ve kendiniz için iyi bir isim yapmak isteyeceksiniz. Sorulara, kaygılara ve şikayetlere yanıt verin. Varsa bir garanti sunun.
Bu kurallara uyun ve çevrimiçi satışlarda başarılı olursunuz. Satış yapmaya hazır olduğunuzda, işte nereye gidiyorsunuz:
17. Amazon - FBA'yı duydunuz mu? “Amazon Tarafından Gerçekleştirildi” anlamına geliyor ve oldukça popüler oluyor. Temel olarak, ürünleri (toplu olarak en iyisi) satın alır ve depolamak için onları Amazon'a gönderirsiniz. Ürünleriniz satarken, Amazon onları paketler, gönderir ve size para gönderir (kesildikten sonra). FBA'dan tam zamanlı bir yaşam süren insanlar var, diğerleri ise sadece fazladan para için yapıyor.
18.  CraigsList - Bazı şeyler çok iyi gönderilmez. Diğer şeyler, ülke genelinde birisine satmaktan rahatsız olabilir. Ne zaman büyük bir ürün ya da sadece gemi yapmak istemediğiniz bir şey satıyorsanız, Craigslist gitmek için harika bir yerdir. Öğenizi listelemek çok kolay (yine iyi resimler çekin!). Telefon numaranızı buraya koyma fikrinden hoşlanmıyorsanız, ilgili kişi e-posta adresinizi bile almadan gelen kutunuza bir mesaj gönderebilir.
19. eBay - Elbette eBay'den bahsetmeyen para kazanma hakkında bir makale okuyamazsınız. Bir eBay mağazasına başlayabilir ve bu konuda ciddi olabilirsiniz ya da evinizi dağıtmak için bir şeyler satabilirsiniz. Her iki şekilde de, adil payımı eBay'de satmamı sağladım ve hala para kazanmak için popüler bir yol. Gerçek bir eBay mağazasını başlatmaya karar verirseniz, Doba gibi bir drop-ship iş bulmak istersiniz. Bu ürünler, müşterileri doğrudan depolayacak ve gönderecek, böylece bir envanterle uğraşmak zorunda kalmayacaksınız.
20. Etsy - Eğer sanat ve el sanatları yaratmayı seviyorsanız, bunları Etsy'de satabilirsiniz. Bir Etsy mağazası açmak tamamen ücretsizdir. Sadece kayıt olun, yarattığınız eserlerin resimlerini yayınlayın ve satışa başlayın. Ödeme seçeneğinizi seçebilirsiniz, ancak PayPal genellikle en kolay olanıdır. Etsy, envanterinizi satmayı ve izlemeyi kolaylaştırır. Küçük bir liste ücreti vardır ve yaptığınız her satışın% 3,5'ünü alırlar.
21.  Facebook - Facebook takas mağazaları, yerel olarak satış yapmak için harika. Craigslist gibi ama biraz daha kolay. Bölgenizdeki takas dükkanlarını arayın ve gruba katılmayı isteyin. İçeri girdikten sonra, öğenin resmini çekin, fiyatla kısa bir açıklama yazın ve gönderin. Bundan daha kolay olamaz. Genelde bir bahçe satışında alacağınız şeyden biraz daha fazlasını bekleyebilirsiniz.

bloglama

Hey bak, online para kazanma ile ilgili bir makale, bloglamadan bahsetmiyor. oh bekle, işte burada.
Birincisi, ben bir blogcuyum, bu yüzden söz etmemek yanlıştır, ama daha da önemlisi, para kazanmak için meşru bir yoldur. Bu listede muhtemelen en az düz ileriye doğru yoldur, fakat bu çok yapılabilir ve aynı zamanda bu listede oldukça eğlenceli bir yoldur. Blog yazmayı seviyorum ve aynı hisseden yüzlerce blogcuyu tanıyorum. Yani para bloglama ve gerçekten ne anlama geldiğini konuşalım.
Bloglama sabır, sebat ve disiplin gerektiren bir şeydir. Bu, bir yıldan fazla bir zamandır her gün para biriktirmeye başlamadan önce yazmak anlamına gelebilir. Kuralın istisnaları vardır, ancak diğer blog yazarlarıyla yaptığım anlaşmalardan, ciddi miktarda para kazanmadan önce blogunuzu, markanızı ve otoritenizi bir veya iki yıl geçirmek oldukça yaygındır.
Bazı insanlar çok fazla trafik olmadan para kazanabileceğinizi ve bazı durumlarda bu durumun doğru olduğunu iddia ederken, genellikle bir blogdan kazanmaya başlamak için çok fazla web sitesi trafiğine ihtiyacınız olacak ve bu da biraz zaman alacak. Bu noktaya geldiğinizde, blogunuzdan para kazanmanın ve kazanmaya başlamanın başlıca yolları şunlardır:
22. Reklam - Bu kesinlikle bir blog ile para kazanmanın en eski okul yoludur. Ayrıca en az bilinen yol olmaya başlıyor. Reklam spotlarını doğrudan sitenizde satabilir veya Google AdSense veya Media.net gibi bir şirkete kaydolabilirsiniz . Her iki durumda da, görüşleriniz her gün binlerce kişiye ulaşana kadar reklamlardan çok fazla para görmeyeceksiniz.
23. Ortaklar - Diğer kişilerin ürünlerini ve hizmetlerini tanıtmanıza olanak tanıyan FlexOffers ve CJ Affiliate gibi birçok bağlı kuruluş ağı vardır Sayfanıza bir link veya banner koyarsınız ve birileri ürün / hizmeti satın alır ve satın alırsa bir yüzde alırsınız. Özellikle blogunuzun kategorisinde yer alan ürünleri seçmek istersiniz. Bu, blogunuza gelen trafiğe sahip olduğunuzda para kazanmanın etkili bir yoludur.
24. Üyelik - Birçok kişi bloglarında ücretli bir üyelik alanı oluşturdu. Bu, yalnızca “üyenin alanında” erişebileceğiniz özel içerik içindir. Neyin ekleneceği konusunda gerçekten harika bir fikriniz varsa, bu harika bir fikir olabilir. Web'de kolayca erişilemeyen bir şey oluşturmanız gerekir.
25. Ürünler - Bir e-kitap veya bilgisayar yazılımı gibi kendi ürününüzü oluşturabilirsiniz. Daha sonra, blogunuzu, kullanıcıları ürününüzü satın almak için bir tanıtım aracı olarak kullanırsınız. Çok fazla değeri olan meşru bir ürün oluşturduğunuz sürece, bazı alıcılar alabilmeniz gerekir, ancak bir blogda her şey gibi, satışları almak için trafiğe ihtiyacınız olacak.
26. Hizmetler - Hayat koçluğu, blog koçluğu, hedef belirleme veya finansal planlama gibi ücretli bir hizmet sunabilirsiniz. Sadece tüm yasal sonuçları araştırdığınızdan emin olun ve siz değilseniz bir profesyonel olmayı iddia etmediğinizden emin olun. Böyle bir hizmetle, temelde kendinizi satmak için blogunuzu kullanıyorsunuz. İnsanları satın almaya değer olduğunuz konusunda ikna etmeniz ve ardından hizmetlerinizi satın aldıktan sonra taleplerinizi destekleyebilmeniz gerekir.
27. Sponsorlu / ücretli gönderiler - Birçok blog, sponsorlu ve ücretli gönderileri yayınlar. Sponsorlu mesajlar temel olarak belirli bir marka, ürün veya hizmetle ilgili gönderilerdir. Bir şirket size bununla ilgili bir makale yayınlamak için para ödeyecek. Diğer ücretli yayınlarla da benzer. Temel olarak sitenizdeki makalenin yerini satıyorsunuz. Bu rotayı almaya karar verirseniz, çok sayıda teklif almadan önce trafiğinizi oluşturmak istersiniz.
28. Abonelik - Belirli bir temelde (haftalık, aylık vb.) Sürekli olarak sunabileceğiniz değerli bir şey (bülten, çevrimiçi dergi vb.) Düşünüyorsanız, bir abonelik hizmeti sunmak isteyebilirsiniz. Bu, ürününüz her gönderildiğinde veya aylık olarak ödenen bir ücret olabilir. Her iki durumda da bu, müşterilerinizin yalnızca web sitenize abone olabileceği bir şey olmalı.
29. Videolar - Bu, kendi başına bir bölüm olabilir. YouTube videoları oluşturarak birçok insan para kazanmıştır. Evan'in Evan'u bir çocuktur ve  yaşının diğer çocuklarının kullanacağı ürünlerin yorumlarını oluşturarak milyonlar yaratmıştır. Milyonlarca görüntüye ulaşmak kolay değil, ancak bir kez yaptığınızda, bir miktar nakit görmeye başlayacaksınız. Birçok blog yazarı, video blog'unu başlatarak puanlarını alabilmek için tamamen videoya döndü.
Bir blogcu olmakla gerçekten ilgileniyorsanız, ProBlogger , Copyblogger ve Boost Blog Traffic arşivlerini inceleyerek işe başlayın . Daha sonra Quick Sprout'taki tüm ücretsiz kılavuzları okuyun Bu görevleri tek başına tamamlamak bir yıl sürebilir, ama buna değer. Bloglamada pratik olarak MBA yapacaksınız.

Evde İş Olanakları

Son olarak, kendi evinizin rahatlığında çalışmak için sizi işe alacak bazı şirketler var. Başka biri için çalışmakla ilgileniyorsanız, kendi programınızı yapmaya ve nerede çalışacağınıza karar verirken, işte size bunu yapmanıza izin verecek birkaç şirket var:
30.  CrowdSource - CrowdSource, “microtask” işlerinden daha büyük yazma ve düzenleme işlerine kadar birçok iş türü sunar. Ne kadar çalıştığına siz karar verirsiniz ve çoğunu bilgisayarınızda yapabilirsiniz.
31. Talep Stüdyoları - Talep Stüdyoları, yazarlardan sinemacılara kadar her türlü yaratıcı profesyonelleri işe alıyor. Ücret harika değil, evde iş için rekabet ediyor.
32. Hızlı Grafik - Hızlı Grafik, evden tıbbi bir transkripsiyonist olarak çalışmanıza izin verir. Sayfada listelenen bazı gereksinimler ve yeterlilikler vardır, ancak bunlarla karşılaşırsanız, sektör için rekabetçi bir ödeme yaparsınız. Evden çalışacağınız için kendi programınızı da ayarlayabilirsiniz.
33. Leap Force - Leap Force, Google'ın web sitelerini arama motoru sıralamasına göre derecelendirmesinin bir yoludur. Eğer kiralandıysanız, iyi para kazanırsınız (genellikle 11 $ / saatten fazla), kendi programınızı belirlersiniz ve web sitelerini görüntülemek ve sıralamak için oldukça eğlenceli olabilir.
34. Liveops - Liveops, evden çalışmanıza izin veren bir çağrı merkezidir. Aramaları yaptıktan sonra, haftalık bir program yapmaya ve evden çalışmaya başlayabilirsiniz. Ödeme genellikle 10 $ / saat'e yakındır, ancak komisyonlarla daha fazla kazanabilirsiniz.
35. SpeakWrite - SpeakWrite bilgileri yazmak için 15 $ / saate kadar ödeyecek. Kendi programınızı kendiniz belirlersiniz ve evden çalışırsınız.
Artık çevrimiçi kazanmaya başlamak için birçok farklı seçeneğiniz var. Gerçekten sizi ilgilendiren bir şey gördüyseniz, bunu deneyin ve hakkında daha fazla bilgi edinin. Gerçekten tam zamanlı bir gelir elde etmek istiyorsanız, ne yapmak istediğinizi nasıl yapacağınızı öğrenmeye adamış olmanız gerekir. Orada çok fazla serbest kaynak var. Sadece onları aramak zorundasınız!
Share on Google Plus

About Diapers

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder