YouTube Videoları Nasıl İndirilir - Sanal Blog Arsivi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

YouTube Videoları Nasıl İndirilir



Gereksiz bu makalenin tamamını okumanıza hiç gerek yok direk aşağıdaki linklerden ister online olarak ister program üzerinden indirme seçenekleri mevcut. İster mp4, ister mp3 formatından videolar, müzikler, ve playlistler indirebilirsiniz.

Web indirme linki için; Tıklayın

Android indirme linki için; Tıklayın

İOS indirme linki için; Tıklayın

Bilgisayar Programı İçin Tıklayın


Her bir saniyede bir film çekimi saati YouTube'a yüklenir. Ya indirmek istersen? Bazı çevrelerde, bu büyük bir hayır-hayır olarak görülüyor, ama nedenleriniz var, değil mi? İşte nasıl.
YouTube'da milyarlarca saatlik video var. Harfi harfine. Ve bu, neredeyse 2005 yılından bu yana video yükleme ve izleme için gidilecek yer olan siteyle ilgili en şaşırtıcı istatistik . Ama bazen, bu videolardan birinin kendi bilgisayarında olmasını istersiniz. telefon.
YouTube videolarının indirilme konusu ortaya çıktığında, yanlarında olması gereken bir konu var: Yasal mı?
Telif hakkı söz konusu olduğunda, kendi kişisel çevrimdışı kullanımınız için bir video indirdiğiniz sürece muhtemelen sorun yoktur. Google'ın YouTube için hizmet şartlarını düşündüğünüzde daha siyah ve beyazdır : "İçerik, bu İçerik için Hizmette YouTube tarafından görüntülenen" indirme "veya benzeri bir bağlantı görmediğiniz sürece hiçbir İçeriği indiremezsiniz."

Ne de olsa, YouTube videolarını gayri resmi kanallar üzerinden çevrimdışı izleyerek Google'ın cebinden ve video içerik oluşturucuların cüzdanlarından para çeker. YouTube'un videodan önce gösterilen reklamları yayınlamasının bir nedeni var: insanlar bu şekilde yaşamalarını sağlıyor. Açıklamak için bir video ister misin? Birkaç yıl önce Video Creators'dan bir tane. Artık YouTube Premium olan YouTube Red'e atıfta bulunuyor , ancak yasal sorunlar aynı kalıyor.
Açık olalım: YouTube'dan video çalmak büyük bir hayır değil. Bir videoyu paylaşmakisterseniz YouTube ve diğer video sitelerinin çoğu, e-postanıza e-posta göndermekten sosyal ağlar üzerinden paylaşmaya kadar kolaylık sağlar. Çoğu zaman bir video indirmek zorunda değilsiniz.
Ancak ... sebeplerin var. Bir YouTube videosunu indirmeniz gerekiyorsa - kesinlikle kendiniz için değil, yayılmanız için değil, toplam bir ağızlık-nozul olmamanız gerekir - işte böyle.

Yazılım

Üçüncü taraf yazılımlar, çevrimiçi videoları indirmek için en iyi kontrolü nerede bulacağınızdır. Genellikle, programa istediğiniz YouTube videosunun URL'sini yapıştırırsınız ve bulabileceği en yüksek kaliteli sürümü indirirsiniz. 1080p Yüksek Tanımlı (HD) formattaki videolar için, bu genellikle bir MP4 dosyasıdır. Kalitede daha yüksek bir şey için (4K ve hatta 8K videolar), dosya formatı genellikle MKV'dir.
O eskiden YouTube videoları tüm Flash tabanlı olduğu için indirme FLV dosyası bu yüzden, ama o geri oynamak zordur olma eğilimindedirler. MPEG-4 Bölüm 14 multimedya formatı için kısa MP4, her yerde her yerde oynuyor.
Matroska olarak da adlandırılan MKV dosyasının bir konteynır olduğunu unutmayın; dosya içerisindeki herhangi bir sayıda kodek içinde video içerebilir. Tüm bunları oynamak için aptalca yolu , her şeyi oynatan Windows için VLC Media Player'ıkullanmaktır İndirmeler gelince, en iyi seçenekler.
Çok dilli 4K Video Downloader (4KVD) sıklıkla güncellenir ve programların web sitesinde net indirme linklerine sahiptir; reklam yok burada. Yazılım, basit bir arayüzde reklamını yapar: videoları 4K'ya (aslında 8K) kadar kalite ve indirme sayısı kadar çok formatta yakalar. Başlamak için bir YouTube URL'sini kopyalayın ve Bağlantıyı Yapıştır düğmesini tıklayın. 4KVD, altyazıları, tüm oynatma listelerini ve abone olduğunuz bir kanaldaki tüm videoları bile çeker. Desteklenen siteler, YouTube, Vimeo, Facebook ve diğer birkaç büyük isim ile daha sınırlıdır, ancak muhtemelen ihtiyacınız olan şeylerin çoğunu kapsar.
Testlerde, MP4 ten MKV formatına geçiş yapmak zorunda kaldım. Bu test videomda, M. Night Shyamalan'ın gelecek filmi Glass için 3: 13 dakika fragmanını 4K'da indirdim. 4KVD, yaklaşık 20 saniye içinde 132,6MB dosyasını yakaladı. 1080p HD'ye geri döner, bu yüzden Ultra High Definition (8K) çalma listesi indirirken aynı düğmeyi yaptım Akıllı Modu ve ön ayarlarını etkinleştirirseniz, 4K Video İndirici, tek tıklamayla indirme işlemlerini favori biçiminize yapabilir. Bir seferde 25'ten fazla video indirmek veya en son indirilemeyen YouTube kanallarına abone olmak istiyorsanız, bunun için 15 ABD doları ücretli sürüm gerekir. MKV dosyasının VLC'de oynatılması kusursuzdu.
Programın kendisi MP3 formatına ses çıkarmak için bir seçenek var, böylece orijinal varsa 4K YouTube MP3 arkadaşı yazılımı bile gerekmez.
Bununla birlikte, Android ile Google’dan geçmeden uygulamaları yüklemek mümkün. En son, sadece Android için InsTube - Ücretsiz Video ve Müzik İndiricisi , ancak bunu yalnızca Instube sitesinden indirebilirsiniz. Bir Android cihazında sideload için APK (Android uygulama paketi) dosyasını indirirsiniz. Cihazınızın indirmelerinde bulun ve yüklemek için tıklayın. (Güvenlik ayarlarınıza girip "Bilinmeyen kaynaklar" ı etkinleştirmeniz gerekebilir). WonTube'dan benzer yan yükleme uygulamaları var ve YTD .
İPhone'lar ve iPad'lerde, Apple ve Google'ın tam olarak en iyi oyuncu olmadığı için böyle bir kısıtlama olmayacağını düşünürsünüz. Ancak, bu hikayenin ilk baskısında denediğim birkaç uygulamada, yalnızca YouTube'dan indirilmeleri değil, artık mevcut değiller. Bu uygulamalardan biri, açıklamasında "YouTube'dan indirmenin Hizmet Şartları nedeniyle yasaklandığını" belirtti. Apple, uygulama yapıcıların kurallara göre oynatmalarını sağlıyor - hatta Google’ın kuralları. Google'ın, iTunes yüklemeleriyle sonuçta yasa dışı bir şey yapan bir kişiyi engellemesini sağlamak için daha iyi bir yöntem.
Şanslar, YouTube videolarını indirebilecek bir iOS uygulaması bulduğunuz dakika, "sabit" veya yasaklandı. Tek gerçek seçenek iPhone'unuzu hapse atmak ve istediğinizi indiren yüklenen uygulamaları kullanmaktır.
Geçici çözümler var. Bir, Readdle tarafından Belgeler gibi ücretsiz bir iOS dosya yöneticisi uygulaması kullanıyor . Bir YouTube videosunu ziyaret etmek için Safari tarayıcınızı kullanabilir ve Bağlantıyı Kopyala'ya gitmek için Paylaş seçeneğini kullanabilirsiniz. Ardından, Dokümanlar'a geri dönün ve SaveFrom.net gibi bir video indirme yardım sitesine gitmek için uygulamadaki yerleşik tarayıcıyı kullanın. Video bağlantısını forma yapıştırın ("Yapıştır" menüsünü açılana kadar parmağınızı basılı tutun). Site, indirilecek bağlantıları size verecektir ve dosyayı Belgeler'e kaydedebilirsiniz. Ana ekrana geri dönene kadar basılı tutun ve Fotoğraflar klasörüne sürükleyin. Fotoğraflar'a ilk kez erişmek için Belgeler iznini vermeniz gerekir. Daha sonra, video uygulamasında, telefon uygulamasında veya tablette çekilen herhangi bir videoya - Fotoğraflar uygulamasında erişebilirsiniz.
Başka bir çözüm: Masaüstüne dönün ve YouTube ve Facebook dahil olmak üzere 900 siteyi destekleyen entegre bir indiriciye sahip iOS cihazları için AnyTrans'ı (tek bir bilgisayar için 39.99 $) deneyin USB kablosu üzerinden videoları iPhone'a aktarır. AnyTrans için ödeme yapmasanız bile, indirme seçeneği kalır ve sonsuza dek ücretsizdir.
Share on Google Plus

About Diapers

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder