Bir Blog ile Para Kazanma - En iyi Bloggerlardan! - Sanal Blog Arsivi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Bir Blog ile Para Kazanma - En iyi Bloggerlardan!


Çok uzun zaman önce, bir blog ile para kazanmanın imkansız olduğuna inandınız. Ancak diğer blogculardan düzinelerce gelir raporunu gördükten sonra, bağlandınız. Şimdi benzer sonuçlar elde edip edemeyeceğinizi merak ediyorsunuz.
Bu makalede, bazı başarılı blog yazarlarından edindiğim dersleri pekiştireceğim ve bir blog ile nasıl para kazanacağınız konusunda size tavsiyelerde bulunacağım.

Blog'unuzdan doğru şekilde nasıl para kazanılır?

Bir blog, kelimeler içeren bir web sitesinden daha fazlasıdır, bir sorunu çözen bir markadır. İlk başladığınızda para kazanmak zordur. Niye ya? Çünkü kimse markanıza güvenmiyor.
Çözüm basittir, geniş bir kitle oluşturmak için ilgi çekici içerik sağlar. Blogunuzun trafiği ve aboneleri büyüdükten sonra, blogunuzdan para kazanabileceğiniz en etkili yollardır.
  1. Affiliate Pazarlama [1]
  2. Satış Kursları [2]
  3. Koçluk [3]

“Zengin hızlı al” şemaları nadiren işe yarar

Bazıları, blog yazarlarının başarılarının onlara verildiğine inanıyor, ama bu gerçeklerden uzak. Onların başarısı, çalışmak için fedakarlık, disiplin ve cesaret gerektirdi. Ve çoğu insanın başı derde giriyor, çünkü işe koyulmak istemiyorlar.
Blogunuz aracılığıyla gelir elde etmenin ilk adımı, başarmanın kolay olacağını düşünmekten vazgeçmektir. İşin sırrı, sadece olmak istediğin pozisyonda olan ve kitlesel harekete geçen birkaç blogcuyu dinlemektir.
Gelir kazanmaya başlamadan aylar hatta yıllar alabilir.
Ve gidiş zorlaşınca, devam et. Durma. Yolculuğu sonuca göre daha fazla sevmeyi ve karlı bir blog oluşturacaksınız.

Doğru tavsiyeyi uygulamak başarıya götürür

Farklı geçmişlere sahip blog yazarlarından öğrenmeniz gerekiyor.
Birisi çevrimiçi bir iş kurmak için motive eden şey size ilham vermeyebilir. Ancak bazı blog yazarlarının rezonans edeceğiniz stratejiler var.
Öyleyse bir sonraki adım nedir? Harekete geçmek için.

Bir blog ile nasıl para kazanılır: 23 başarılı blog yazarı tarafından edinilen dersler

Günümüzün en etkili ve en aşağı dünya blogcularının listesine göz atın. Şanslar, bunlardan birkaçıyla rezonansa girmenizdir. Pratik derslerini alın ve bunları blogunuza uygulayın.
Bu blogcular sizin için ampul anları kırabilir ve hayatınızı sonsuza dek değiştirebilir.

1. Gary Vaynerchuck - Hayatınızı dönüştürecek dünya girişimcisine kadar

Gary, babasının şarap likörünü 60 milyon işine dönüştürmesine yardımcı olan gururlu bir “D” öğrencisi. Şarap işini, şimdi 100 milyon dolardan fazla üreten kendi dijital ajansını kurmaya bıraktı.
Bugün, her yaştan girişimciye, sevdikleri şeyi yaparak hayatlarının tam kontrolünü ele geçirmek için blog, vlog ve Podcast aracılığıyla ilham veriyor.
Ders : Başarılı bir iş kurma sabrınız var.

2. Pat Flynn - Yeni fikirleri denemekten korkan çevrimiçi Jedi

Pat birkaç site inşa etti, birçok kitabın yazarı ve birçok podcast başlattı. Blogu, yeni başlayanlar ve deneyimli girişimciler için web'deki en popüler sitelerden biridir. Pat'ın başarısına rağmen, hala alçakgönüllü ve başkalarına yardım etmeye istekli.
Ders : Korkunun sizi konfor bölgenizden çıkmasını engellemesine izin vermeyin.

3. John Lee Dumas - Girişimci yanıyor, sesini başkalarına ilham veriyor.

John, üst düzey girişimcilerle röportaj veren, ödüllü bir iş podcast olan EOFire'nin sunucusudur. Gary Vaynerchuk, Tony Robbins ve daha birçokları gibi başarılı girişimcilerle röportaj yaptı. John ayrıca Amazon'da Podcasting için 1. sırada yer alan kitabın da yazarıdır. Hayallerinizi kovalarken ve kararlı kaldığınızda neler olduğuna dair mükemmel bir örnek.
Ders : Başarıya ulaşıncaya kadar bir dersi takip edin (FOCUS).

4. J Money - “cool” i finanse eden Rockstar para uzmanı

J Para, ödüllü bir kişisel finans blogcusu, şirket danışmanı ve para rocktarıdır. Blogunda “eğlenceli” bir kişilik yaratıyor ve kişisel finansmana “serinlik” duygusu katıyor. O, faydalı kaynaklarla dolu kişisel finans dizini RockstarFinance'ın kurucusu.
Yeni J perspektifleri parayla ilgili olarak günlerce sizi durduracak.
Ders : Öne çıkıp ilgi çekici içerikler oluşturmak için blog'unuzla eğlenin.

5. Bay Para Bıyık - mali yaşam tarzınızı dönüştürecek Badass blog yazarı

Sayın MM'nin amacı “badas” yaşamını yaşamak için yardımcı olmaktır. Bakkal faturasını yarıya düşürmek ve DIY güneş panelleri gibi kolundaki kadar tasarruf eden eşsiz bir parası var. Blogunda, yalnızca kapsamlı ve iyi düşünülmüş fikirlerin bulunduğu "jenerik" makaleler yoktur.
Mr.MM, finansal olarak bağımsız ve dinlemeye cesaret ederseniz sırlarını paylaşmaya isteklidir.
Ders : İhtiyaçlarınıza odaklanın ve hayalinizdeki yaşam tarzınızı yaşamak istiyor.

6. Sam - Akıllı bakışları paylaşan düşünceli blogcu

Sam bir blogcu ve emlak yatırımcısı. Blogu milyonlarca kez görüntülendi ve Forbes, Lifehacker, CNBC ve daha birçok özellik kazandı. Sam gayrimenkul, emeklilik planlaması ve kariyer stratejileri gibi konulara derinlemesine daldı. Blogunu okuyun ve neden "yer işareti değeri" olduğunu keşfedin.
Ders : Gelecek için daha iyi hazırlanabilmek için kendinize yatırım yapmaya devam edin.

7. Joshua Dorkin - Umudunu asla kaybetmeyen inisiyatif girişimci

Joshua, büyük yayınlarda yer alan tanınmış bir girişimci ve konuşmacıdır. BiggerPockets podcast'in bloguna ve ortak sunucusuna yatırım yapan ülkenin en büyük gayrimenkulünü inşa etti.
Hayallerini sürdürürken neyin elde edilebileceğinin en mükemmel örneği. Onun blogu, gayrimenkulle finansal bağımsızlığa ulaşmanız için ihtiyaç duyacağınız birkaç taneden biri.
Ders : Sizi durdurmaya çalışanlara rağmen hedefinize doğru çalışmaya devam edin.

8. Ramit Sethi - Bir sonraki seviyeye ulaşmanıza yardımcı olacak “havalı” öğretmen

Ramit bir New York Times Çok Satan yazardır. Kendisini farklı hissetmekten gurur duyar, bu yüzden malzemesinin% 98'ini bedavaya vermeyi çok seviyor. İçeriği binge-layık ve sizin harika dışarı çıkacak.
İç psikolojinize veya finansmana hakim olmaya hazırsanız, Ramit'in bloguna uğrayın.
Ders : İşe koyduğun müddetçe istediğin şeyi elde etmenin bir yolu her zaman vardır.

9. Paula Pant - Özgürlüğü kovalayan büyük bir risk alan girişimci

Paula bir yazar, konuşmacı ve özgürlük tutkunu. İstediği özgürlüğü sunamayacağını bilmek için “rüya” işine girdikten sonra uzun sürmedi.
Bugün, Paula birçok gelir akışı yaratarak finansal bağımsızlığa ulaştı. Yazma stili ilgi çekicidir, sınırlayıcı inançlarınızı sorgulamanızı sağlayacaktır.
Ders : İstediğiniz yaşam tarzını yaşamak ihtimalini riske atmaya değer.

10. Steve - Erken emekli, bir duruş almak korkusuz

Steve, tipik Amerikalılardan 30 yıl önce mali bağımsızlığa ulaştı. Çalışmasını Forbes, Business Insider ve daha birçokları gibi büyük sitelerde bulabilirsiniz.
Şu anda, Steve okuyucularına finansal bağımsızlık sağlamaya yardımcı olarak kendi blogunda ayrıntılı içerikler yazıyor. Para biriktirmek veya erken emekli olmak istiyorsanız, Steve'in blogunu seveceksiniz.
Özet: İstediğiniz hedeflere ulaşmak için plan yapın.

Share on Google Plus

About Diapers

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder