4 Siber Güvenlik Riskleri Yeni WhatsApp Durum Güncellemesi ile Yüzleşeceğiz - Sanal Blog Arsivi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

4 Siber Güvenlik Riskleri Yeni WhatsApp Durum Güncellemesi ile Yüzleşeceğiz

Snapchat ve Instagram’in adımlarını takip eden Facebook’ta, WhatsApp’ın “Durum”un gönderilmesini açıkladığı bir başka bileşen de, müşterilere her gün geçen kayıtları, fotoğrafları ve GIF’leri paylaşma şansı veren bir başka bileşen .
WhatsApp'a yapılan Durum genişlemesi temel olarak Instagram ve Snapchat'deki “Hikayeler” vurgusuyla ayırt edilemez. Her ikisi de, müşterilerin her gün yaşam güncellemelerini 24 saat sonra sona eren sevdiklere sunmalarına izin verir .
WhatsApp Durumu ile, WhatsApp istemcileri, e- moji, içerik bitleri ve çizimlerleyorumlanabilecek fotoğrafları veya kayıtları paylaşmak için uygulama içi kamerayı kullanabilir .
Bildirimler, yalnızca kişiler veya belirli toplantılar yerine tüm kişilere verilebilir, ancak neyin algılayabileceğini seçmek için de benzer seçimler vardır.
Whatsapp'ın sürekli olarak bloglarında strese yol açtığı ilgi çekici odalardan biri de, Hikayeler tarafından sürdürülecek olan “elbette ki bir güvenlik” kuralıdır.

1. Durumunuz Varsayılan Olarak “Genel” Olacak

Panda Security bloglarında şöyle diyor:
WhatsApp Durumu'ndaki varsayılan ayar açılacak şekilde ayarlanacaktır. Durumlarınızın büyük kısmı, telefonunuzda sahip olduğunuz herhangi bir iletişim için görünür olacaktır.
Bunlardan birkaçı, büyük bir çoğunluğun, telefon numaralarını, web tabanlı ağ ortamları aracılığıyla birilerinin kabul ettiğinden çok daha hızlı bir şekilde dağıttığı için, gerçek bir güvenlik saldırısı gerektirebilir.
Muhtemelen özel yayınlara kabul edilecek iş ortaklarının veya kolaylaşan kişilerin ölçüsünü düşünün.
Hervé Lambert şöyle diyor: “ Özel hayatımızın bazı detaylarını tüm temaslarımıza anlatamayacağımızı dikkate almalıyız. Bu insanların bu bilgi ile neler yapabileceğini bilmiyoruz ”dedi.

Korsan “Tamamlayıcı” Uygulamalar

Panda Security'ye göre , Whatsapp Statüsüne işlevsellik eklemeyi iddia eden yeni uygulamalardan esinlenmek çok önemli. Bu özellikle, önemli işlevleri ortadan kaldırabilecek “söz” veren uygulamalarda geçerlidir.
Instagram ve Facebook gibi uygulamalarla, genellikle kimlerin profilinize baktığını görmelerini sağlayacağını iddia ediyorlar.
Whatsapp Durumu ile , 24 saat geçtikten sonra fotoğrafları görmenize izin veren bazı iddiaları görmek şaşırtıcı olmayacaktır .
Bu uygulamalar büyük ölçüde kötüye kullanımlıdır ve uygulamanın ayrılmaz bir işlevini atlayabildiğini iddia ederek kullanıcıları çeker.
Korsan uygulamasını kullanmaya çalıştığınızda, cihazınıza fidye yazılımı yüklüyor olabilir. Bir uygulamanın ana işlevlerini okumak için arzularla çekilmeyin.

Hacker'lar WhatsApp'ın Güvenlik Açıklarını Ezebilir

WhatsApp, uçtan uca şifreleme ile korunan bir uygulama olmaktan gurur duyuyor ve bu da iyi ve iyi.
Her halükarda, çok sayıda müşteriyi işgal etme biçimi, onu birçok kişiye dijital saldırı yapmaya çalışan programcılar için hala bir hedef haline getirmektedir.
Bu saldırganlar için, bir olasılık sapması; Daha fazla müşteri, daha muhtemel saldırıları gerçekleştirmeye çalışırlar.
Apple'ın, iOS Messenger, siber güvenlik uzmanları tarafından geç ortaya çıktı. Bu uygulamadaki çaresizliğin hiçbir şekilde, hiçbir şekilde olağanüstü bir endişe yaratacak şekilde şekillendirilmemiş veya şekillenmemiş olmasına rağmen, kodlanmış bilgilendirme uygulamalarının su geçirmez olmadığını göstermektedir.

Ransomware

Whatsapp Statüsü'nün, daha az eğitimli müşterileri, yeni Whatsapp'a ilginç bir şekilde vurgu yapmanın ardından, Facebook'un kendisi gibi çevrimiçi ağ iletişimi de dahil olmak üzere, daha da ilerletmek için bir ploy olabileceği düşünülebilir.
Her halükarda, Durum, Snapchat Hikayeleri ve Instagram Hikayeleri gibi unsurların bir profil üzerinde paradan tasarruf edilmeyecek tuhaf ve mükemmel resimler yayınlama kapasitesini takdir eden genç çocuklar arasında en iyi tanındığını belirtmek için korunmaktadır.
Share on Google Plus

About Diapers

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder