2019'un En İyi Rock Albümü - Sanal Blog Arsivi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

2019'un En İyi Rock Albümü

Coachella, Beyonce, Eminem ve The Weeknd'in yönettiği 2018 dizisini, rock müziğinin ölümüne neşeyle deklare ettiğini duyurdu. Los Angeles Times 'başlığı festivali 'gerçekten 2018 yılında oluyor olarak müzik inandırıcı anlık gibi hissediyor bir dizilim için kredi hak' diyerek ' Coachella ilk kez tek bir kaya assolist olmadan gidiyor' okuma

Bir hatırlatma: On yıllar boyunca “gerçekten gerçekleşen” diğer gruplar Air Supply, Milli Vanilli ve Christopher Cross'ı içermektedir. Eğer bu isimleri tanımıyorsanız, iyi bir sebep vardır: Anları olan ve daha çabuk solmuş olan pop sanatçılarıydılar. Marshall Mathers, Queen Bey ya da The Weeknd'ı bu sanatçılarla karşılaştırmıyoruz, sadece popüler olanın her zaman kalıcı olmadığını (ya da iyi olduğunu) ve rock müziğinin doruklara ve vadilere doğru itmek için bir şöhrete sahip olduğunu söylüyoruz popülerlik

Gerçek şu ki, bu yıl birçok büyük rock albümü vardı ve "rock" ile ağır metalden blues ve Americana'dan punk'a kadar her şeyi kastediyoruz. İşte 2018'in en iyi rock albümleri.

Hip-hop, EDM ve “poptimizm” kuralı ve rock ve politik sözler, zeitgeistin uzağında otururken , 90'ların ilerici bir sosyal mesaja sahip bir gitar kahramanı bugün kitlesel bir kitleye nasıl ulaşır ? Eski Rage, The Machine ve Audioslave gitarist Tom Morello, bu kodu , hip-hop'un en iyi MC'leri, EDM'nin en büyük yıldızları ve birkaç pop şarkıcısıyla eşleştiren Atlas Underground ile çatışmaya çalışıyor . İşbirliği dolu birçok albüm unutulmaya yüz tutsa da, Atlas Underground , Santana'nın Supernatural ve Ray Charles ' Genius Loves Company gibi daha iyi olanlardan bir kısmını elinde tutuyor .

Outkast'in Büyük Boı ve Run The Jewels 'Killer Mike, EDM DJ Bassnectar'ın yer aldığı "Rabbit's Revenge" da polisin acımasızlığına öfkeleniyor. Wu-Tang Clan'ın RZA ve GZA “Lead Poisoning” ile aynı konuya giriyor. Portekiz’i "Her Adım Attığım". Adam, Mumford & Sons 'Marcus Mumford'u içeren "Başka Bir Yolu Bul" olduğu gibi kederlidir. Her iki şarkının da pop cazibesi var; K. Flay'ın da bulunduğu "Lucky One" da var. Albümün en büyük şaşkını Gary Clark Jr'ın da bulunduğu “Olmadığı Yerde Nerede Olduğunu”. Bir gitar şarkısı bekleyebilirsin, bunun yerine piyano güdümlü bir disko-EDM reçeli. Bir müziğin rock müziğine yaklaşımı varsa, Atlas Underground sizin için olmayabilir.

Bu listedeki tüm grupların arasından Thunderpussy, "Kaya öldü mü?" soru. Bu dörtlü kanallar KISS, AC / DC, Aerosmith, Van Halen, Joan Jett, ZZ Top, Led Zeppelin , Kalp, ve İnce Lizzy, ve herhangi bir güncel trend için fazla bir fikir vermezler. Bu iyi bir şey: Whitney Perry'nin zahmetsiz serin ve vahşi oyun birleşimi Jimmy Page ve Joe Perry'yi hatırlıyor; yapımında bir gitar kahramanı. Bu arada, şarkıcı Molly Sides, Florence Welch gibi bir rock and roll kalbinden gelen güçlü ve karizmatik bir ses gibi geliyor.

Bugün türdeki çoğu grubun aksine, Thunderpussy öfkeye dayanmıyor; DNA'larında gerçekten hiç serseri yok. Onlar sadece rock ve / veya parti yapmak istiyorlar. "Ateş", Thunderpussy'nin öne çıkan noktalarından biri , "Torpedo Love" da olduğu gibi, sadece biraz Zep-esque olmaktan çıkıyor. Elbette "Tepelere Ve Uzaklara" bir borç borcu var. Mutlu bir şekilde, herhangi bir gruba aşırı borçlanmıyorlar, ve Sides'in şarkıları gruba kendi sesini veriyor.

Yine de bir başlangıç ​​noktası istiyorsanız, grup şarkısı olan "Thunderpussy" ile baş başa çıkın: harika riffler, vokal vokaller ve dil-in-yanak sözleri.

Rolling Stones, 50 yıl önce iyi bir performans gösterdi; Elvis Presley 60'tan fazladır. Bu geç saatlerde, sanatçılara ve diğer pek çok akranına ilham veren blues müziğinin genç nesillere "eski" geleceği şaşırtıcı değildir. Bugün bir kalça etkisi değil, Gary Clark Jr. ve Stones'in yanı sıra, birkaç ana akım sanatçısı artık blues kayıtlarını yayınladı. Adil olmak gerekirse, yaklaşık bir asırdır etrafta yer alan kişi türüne ne kadar katkıda bulunabilir?

Şarkıcı / söz yazarı / gitarist Harper (yaş 49) ve efsanevi armonika oyuncusu Musselwhite (74) bunu anladılar. On Bu topraklarda hiçbir zaman merhamet delta Bu Ülkesi'nde No Mercy" sesleri için, ikinci albümü birlikte, bunlar ve 'Şişe Yine Kazandı' "On Movin'" nin elektrikli blues'dan, türün farklı yönlerini keşfetmek. " "Birini Buldu", eski bir John Lee Hooker reçeli gibi hissediyor (ki bu ikili , bir Hooker albümü üzerinde çalışırken ilk kez çaldığı için ). Albümün en önemli özelliklerinden biri olan "Love And Trust", Otis Redding'in Stax için kayıt yapmak yerine akustik bir sesçi haline gelmesi gibi bir ses çıkarmış gibi geldiğini söylüyor. Bu Topraklarda Merhametsizlik Üzerineİki nesilden iki sanatçı, tozlu bir sanat formuna yeni standartlar ekleyerek, olasılıklara meydan okuyor.

David Bowie iki yıldan fazla bir süredir gitmişti, ama Bad Witch'de, Trent Reznor onun idolü ve eski tur arkadaşı tarafından lanetlenmiş gibi görünüyor. Görünüşte Nine Inch Nails üçlemesinin üçüncü EP'si olan Bad Witch , kendi başına duruyor. (Ve Reznor gerçekten de LP olarak adlandırmak istiyor .)

"Shit Mirror" albümü klasik NIN öfke ile başladı ve pek çok harika Bowie şarkısı gibi çılgınlık ile mücadele ediyor: "Hey bak sana ne bakıyorsun / Gözlerinize yansıyan yakalanma / Yeni birşeyler / alıyorum tanımak zor. " Bowie'nin etkisi, “Play The Goddamned Part” adlı epik “The Goddamned Part” filminde çok daha belirgindir. Ensnor'ın Bowie-esque saksafonunun çalınmasını sağlayan bir enstrümantal (FYI, Bowie, "TVC15" ve "Değişiklikler" de dahil olmak üzere bir dizi klasikinde saksafon çaldı) . Bu şarkı, sadece sax değil, Bowie'yi anımsatan bir tarzda, Bowie's Earthling'e uyan çirkin bir ritmde yer alan "God Break Down The Door" 'a doğru yola çıkıyor .

Trent Reznor gibi zorlu rock müzisyenlerin ana akımda kutlandığı dönem çok uzun zaman önce geçmiş gibi görünüyor. Ancak, Reznor her zaman bir yabancıydı, bu yüzden kitlelerin kabulü onun için bir öncelik değil. Apple Müzik'te yönetici olarak rol aldığı ve sinemasal puanlama konserlerinden sonra, artık ticari çekicilik konusunda fazla endişeli görünmüyor. Bunun yerine, hala mirasını ekliyor ve yine de tekrarlanan dinleyicileri ödüllendiren zorlu müzikler yapıyor.

Post Malone'un büyük ticari başarısı, rap-metal ile olan ilişkinizdeki son damla olduysa, yeniden düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Post Malone , Kid Rock'dan Fever 333'ün Makineye Karşı Rage'sine benziyor. Ve RATM kesinlikle hem sonik hem de politik olarak bir etkidir; eğer ilerici sözlerden hoşlanmıyorsanız, bu sizin için olmayabilir.

Ama koridorun hangi tarafında olursanız olun, Fever 333'ün müziği oldukça bulaşıcıdır. Rage dışında bir başka referans noktası da Linkin Park'tır. Fever 333 lütfü Jason Aalon Butler, Zack de la Rocha'nın öfkesiyle tekerlemeler yapar, ancak Mike Shinoda'nın melodik duygusuyla şarkı söyler. Başlıkta, Butler her iki yeteneğini de gösterir. Öte yandan "Biz Geliyoruz", kaba kuvvetle vurur ve protestolarda çukur çukurlarına ilham vermek için özel olarak üretilmiştir.

Rage'in ilerici politikalarını paylaşırken, o grubun ortodoks müzik kurallarına uymuyorlar. Fever 333 sadece vokal, gitar ve davullar tarafından üretilen seslere yapışmaz. Made An America'da çok fazla elektronik var . Aynısı, gösterilerde çok sayıda örnek ve döngüye sahip olarak, performans gösterdiklerinde de geçerlidir. Ve hayranları sevdi. Bu yıl birçok festival afişinin alt çizgisinde 333 Fever'le bile, günümüzün en büyük kalabalığını çektiler. Yakın gelecekte daha yüksek fatura almak için onları bekliyoruz.

Amanda Shires, Americana dünyasında bir favoridir, bu yüzden düz kaya hayranları onu görmezden gelebilir. Bu bir hata olur. Bu destansı atışı göz atın: Bir adam, "Break Out The Champagne" ın anlatıcısını ona bıraktığını söylediğinde, cevabı "Ben rock 'n' roll'um, ve sen de bir golfsün." Ahh. Bu çizgi, tek başına nitelendirir Sunset To olarak "kaya". Başka yerlerde, "Eve Kızı" tarafından desteklenmesi ise çeşit Loretta Lynn reimagined sanki Bob Dylan'ın "In Blue Tangled Up", klasik garaj kayadır Lynyrd Skynyrd . O "Torpido gözünde parti elbise tuttu" ve onun eski tanıştığında zaman anlatıcı onun küçük günleri hatırlıyor: "O yirmi üç oldu, kendisi izinde olduğu / Gerisi biraz bulanık olur."

Albümün tamamı mükemmel, ama kapanış numarası "Dikkat Etmiyordum?" seni rahatsız edecek Anlatıcı, kamyonunu arkadaşı John'a borçluyor. "Tanrı küs olduğu dikkati 'şüpheli / I ödüyorsa değil miydi hiçbirşey / Hayır kırmızı bayraklar veya uyarılar / Hayır, o gün ona / O asla kaybolduktan bir canavar Normal bir mornin oldu ... oldu'?" John'un oldukça bozkır intiharı ile biter.

Shires, yolundan uzak dururken ilginç şeyler tutan büyük destek müzisyenlerine sahiptir. O, bu jenerasyonun en iyi lirikçilerinden biridir ve onun ışıltılı sesi, öykülerini, büyük bir aktörün başka bir seviyeye muhteşem bir senaryo getirdiği şekilde yükseltmesine yardımcı olur.

Mavilerin korkutucu olduğu uzun zaman oldu. Blues ağır metal üzerinde önemli bir etkiye sahip olduğundan beri uzun zaman oldu. Zeal & Ardor bu denklemlerin her ikisini de değiştiriyor. Z & A yöneticisi, İsviçreli Amerikan Manuel Gagneux, Robert Johnson'ın perili havasını aşırı metal unsurlarıyla birleştiriyor. Çalışmamalı, ama öyle. Görünüşte, Afrikalı-Amerikalı ruhani ve siyah metalden oluşan bir kombinasyon olan Gagneux, trol-ağır 4chan mesaj panosundaki birisinin, karşıt görünen iki tür arasında bir melez oluşturmasını önermesi üzerine bir çömlek üzerinde projeye başladı .

Proje ciddi bir fanbase geliştirdi ve bu fanlar Z & A'yı ciddiye alıyor. Metal hayranları grubu kendileri gibi iddia ettikleri halde, Zeal & Ardor ilginç karışımında bir metalik element olarak aşırı metal kullanmaktadır. "Gravedigger's Chant", nihayetinde vurma davulları ve devasa güç akorları ile sonuçlanan piyano güdümlü bir şarkıdır. "Row Row", Z & A'nın çeşitli parçalarını tek bir şarkıya dahil etmenin harika bir örneğidir: Aşırı metal gitarlarla ve çığlıklarla patlatmadan önce alkışlanmış tezahüratlarla başlar. Z & A, ana akım radyoda fazla oynamayacaktır, ancak bir film veya TV şovundaki doğru yerleştirme, onları kulüplerden tiyatro başlıklarına yönlendirebilir. Ne kadar popüler olursa olsun, Stranger Fruit , zamanınıza değecek harika bir albüm.
Share on Google Plus

About Diapers

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 yorum:

Yorum Gönder